LATE NIGHT SHOP BERGEN OP ZOOM

LATE NIGHT SHOP BERGEN OP ZOOM PARTY DELIVERED, guaranteed!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 140 beoordelingen
6 jul 2020 om 12:16 We hadden wat anders verwacht van nachos cheese. Er zat geen kaas op maar de chips had kaassmaak..
5 jul 2020 om 23:56 We hebben bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling. Het eten was lekker maar helaas allemaal buikpijn en overgeven de volgende dag. Het zag er ook echt goed uit maar helaas.
5 jul 2020 om 2:12 Heerlijke nachos! Ook het stokbrood was lekker met de dipsauzen. Heerlijk!
3 jul 2020 om 22:58 Toen de "hutkoffer" vol met lekkers arriveerde was ik oprecht onder de indruk! Hoeveelheid, diversiteit, kwaliteit..... wat een ontdekking!!!
7 jun 2020 om 2:02 We hebben hier al meerdere keren besteld, en het is elke keer weer een fijne ervaring. Goed aanbod, een super vriendelijke bezorger, en we krijgen altijd uitleg & een vervangend extraatje als een deel van de bestelling niet meer beschikbaar was. Top!
1 jun 2020 om 9:03 I ordered beer and they delivered to another adress . I ask then to give me that adress and they give me a street which when you search on Google you don't find it
25 mei 2020 om 0:36 Enorm lekkere borrel/tapas pakket gehad. Veel lekkere hapjes en pakket was uitstekend voorzien van alle benodigdheden (bestek etc). Heerlijk!!
25 mei 2020 om 0:34 Wij hadden een tapas schotel besteld , met extra half stokbrood met tapas smeersels omdat we niet wisten wat we konden verwachten van de tapas schotel , De beoordelingen waren slecht maar voor ons was alles prima en snel ! Erg lekker !!