LATE NIGHT SHOP BERGEN OP ZOOM

LATE NIGHT SHOP BERGEN OP ZOOM PARTY DELIVERED, guaranteed!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 227 beoordelingen
22 jan 2022 om 2:51 Buitengewoon geholpen alweer van winkel tot aan huis. Keep it up
21 jan 2022 om 23:51 Top service
2 jan 2022 om 9:46 Kreeg een ander rum mix drankje dan de bestelde rum-cola maar dat vond ik op zich niet zo erg. Rest van de bestelling was prima en koud, en met een half uurtje bezorgd!
18 dec 2021 om 13:01 Kunnen weinig aan tippen, Super ervaring en klantvriendelijkheid. Als het kan wordt ik vaste klant. Ook online.
4 dec 2021 om 15:22 Bestel nooit meer
28 nov 2021 om 22:26 Eten was veel te laat, bestelling was kut. Nacho's met kaassaus besteld Bij aankomst Werd gezegd dat kaassaus op was dus kregen we alle sauzen die ze hadden.
19 nov 2021 om 1:26 Werd gebeld 5 minuten na mn bestelling dat ze sommige dingen niet hadden maar werd me gevraagd wat ik anders wou hebben. Binnen eennhalf uur stonden ze voor mn deur met de hele bestelling en wat extra omdat ze niet de presies juiste artikelen hadden.
18 sep 2021 om 22:07 Zeer slechte bezorging voor dingen betaald die er niet bij zitten en neemt de telefoon niet opnemen wat een pannekoeken
18 sep 2021 om 15:44 Super lekker Voor herhaling vatbaar
3 sep 2021 om 22:08 Meer dan 2uur gewacht svhandalig!
1 aug 2021 om 1:52 Twee uur moeten wachten en niet vriendelijk te woord gestaan als ik belde waar de bestelling bleef
1 aug 2021 om 1:13 heb het nooit ontvangen en wel betaald